Casele de Pariuri reunite Intr-un singur Loc!


Ca amator inrait al pariurilor, abia astept urmatorul meci pentru a intra din nou in joc si a-mi pune toti banii pe echipa favorita si as putea paria ca deasemenea si dumneavoastra, cei pasionati de sport, aveti acelasi entuziasm ca mine! De un singur lucru m-as putea plange la acest capitol si acela nu este ca pierd banii (pentru ca, recunosc, am mai si castigat uneori) ci ca pierd momente esentiale uneori cat navighez pe laptop sau telefon in cautarea celor mai bune cote si ponturi ale multiplelor case de pariuri existente online. Si tocmai pentru ca stiu ca nu sunt singurul ce se impiedica de acest detaliu, m-am gandit sa va impartasesc si voua noua mea descoperire! Aceasta se numeste Sportive Pariuri si imi ofera ocazia de a sta intr-un singur loc si a vedea ofertele a mai multe case de pariuri, ponturi importante si pareri ale altor pariori in ceea ce priveste unele case de pariuri. Sunt foarte multumit deoarece pe acest site de pariuri am gasit tot ce ma intereseaza sa stiu despre un meci si o casa de pariuri inainte de a miza banii acolo. 

Nu trebuie sa mai caut pe site-ul fiecarei case in parte, recenzii si nimic altceva, totul este aici, alaturi de (foarte important pentru incepatori) sfaturi in ale pariurilor, utile pentru a va creste considerabil sansele de castig sau a va organiza agenda pariurilor. Cotele competitiilor sportive sunt actualizate in timp real la fel ca si bonusurile sau anunturile caselor de pariuri ce ofera gratuitati sau promotii. Pentru ca este aproape imposibil sa va mutati chiar si virtual, de la o casa de pariuri la alta pentru a compara mai multe oferte in timpul unui meci, eu personal gasesc foarte util site-ul Sportive Pariuri care a adunat mai multi parteneri in acelasi loc, pentru ca le pot compara mult mai usor ofertele si imi pot da seama mult mai facil, din comentariile prezente aici ce case merita increderea mea, care este politica fiecareia si alte detalii importante. Sper ca informatia va este de folos si pentru urmatorul meci veti apela la ea!

Bonetti stie Prea Multe


Echipa din ''Stefan cel Mare'' are iarasi probleme cu disciplina. Antrenorul nu respecta indicatiile antrenorului. Una dintre conditiile armoniei in fotbalul profesionist este ca antrenorul si titularii sa aiba acelasi impresar. Sau macar impresarii lor sa fie rude intre ei. Sau sa lucreze la aceeasi firma. Nu este o conditie obligatorie, dar asta e tendinta: tehnicienii sa se prezinte la echipa cu o viziune si cu un pachet de fotbalisti corespunzatori acestei viziuni. Bonetti a venit inarmat numai cu sustinerea lui Nicolae Badea. De unde si disidenta spontana pe care a intimpinat-o la investire. S-a trezit in situatia de a lucra cu materialul clientului. Si clientul, si “materialul” uman din lotul alb-rosu traverseaza o perioada mai confuza în privinta rolului in club. De aceea, actionarii ii contesta alegerile tactice, iar jucatorii nu numai ca nu-l asculta, dar il si cearta. Il acuza ca pozeaza în fotomodel, in loc sa pozeze in antrenor. Ciobotariu a trecut si el prin aceleasi furci polemice, a intimpinat si el rezistenta din partea “materialului”. Aparent, s-ar spune ca e problema tehnicienilor, de vreme ce nu reusesc sa se impuna în fata vestiarului. Sunt fie prea tovarasi cu fotbalistii, fie prea duri cu ei. Nu reusesc sa gaseasca nici o cale de comunicare cu jucatorii si asta se vede in sinusoida din evolutia echipei. Dupa derby, unul dintre actionarii dinamovisti s-a plans ca “nu-si explica ce-a vrut antrenorul”. Nici nu conteaza ce-a vrut. Mai greu e de aflat ce vor, de fapt, jucatorii lui Dinamo? Parafrazand uzatul slogan, ei se fac ca dau cu piciorul in minge, actionarii se fac ca nu înteleg ce-a vrut antrenorul.